Keratine behandeling

Jean Paul Mynè keratine treatment

De keratine behandeling van Jean Paul Myné verandert droog, statisch, pluizig en weerbarstig haar in een glanzend en pluisvrij kapsel.

Keratine gold is een soort eiwit dat voorkomt in je eigen lichaam bijvoorbeeld in  je huid, nagels en haren.

Door de keratine behandeling wordt er een extra dosering keratine in je haar geperst, zodat je haar er weer mooi glanzend, sterker en gezond eruit ziet. Zelfs bij mensen met zeer pluizig haar.

Het is wel belangrijk dat je je haar daarna blijft verzorgen met de Jean Paul Myné shampoo.

De behandeling duurt zo’n 4/5 uur en kost €350,-

Wat is een keratine behandeling?

Pluizig of krullend haar droog en raakt beschadigd door het gebruik van een stijltang. Hoe houd je je haar mooi en glanzend?

Met een goede keratine behandeling!

Met een goede keratine behandeling zorg je er voor dat het haar gezond glanzend en pluisvrij wordt. Hierdoor ben je minder tijd kwijt met het stylen en beschadig je het haar ook minder. En zo voorkom je dus uitdroging en beschadiging op de lange termijn. Jouw haar krijgt de energie weer terug.

Door de keratine behandeling wordt het haar fluweelzacht gemaakt en de glans hersteld. Ook het volume van pluizig en krullen haar wordt verminderd.

Jean Paul Mynè Keratine Gold treatment gebruikt een mix van aminozuren en stamcellen uit Zwiterse appels en plantaardige eiwitten om de haarvezels te veranderen en zo voor een lange periode stabiel en fluweelzacht en glanzend te maken.

Na de keratine behandeling voelt het haar vederlicht. Jouw haar is gemakkelijk door te kammen en heeft nog nooit zo zacht en gezond aangevoeld. Heb je natuurlijke krullen… dan is deze behandeling van harte aan te raden!

Keratine gold is een soort eiwit dat voorkomt in je eigen lichaam bijvoorbeeld in  je huid, nagels en haren. Door de keratine behandeling wordt er een extra dosering keratine in je haar geperst, zodat je haar er weer mooi glanzend, sterker en gezond eruit ziet. Zelfs bij mensen met zeer pluizig haar.

Het is wel belangrijk dat je je haar daarna blijft verzorgen met de Jean Paul Myné shampoo.

Beschadigd haar herstellen met keratine

Met een keratinebehandeling verhoog je de proteine hoeveelheid in jouw haar. Jouw haar ziet er direct gezonder uit!

De keratine behandeling is van Jean Paul Myne. Een gerenommeerd Italiaans merk met producten die staan voor kwaliteit, gezondheid, en professionaliteit. De behandeling bevat geen enkele gevaarlijke stof zoals glutaraldehyde, paraffine en andere petroleum derivaten.

De keratine behandeling is dus veilig, en het levert echt een prachtig resultaat!

Voor en na foto's: