Kapsalon

Kapsalon Hairextensions Kampen

De kapsalon in de Geerstraat is het complete adres op het gebied van haar in Kampen. Je bent van harte welkom. We werken met én zonder afspraak.

Natuurlijk ken je Hairextensions Kampenvoor het zetten van hair extensions. Maar er kan zoveel meer in de salon in de Geerstraat. Wij zijn gespecialiseerd in alle manieren van haartoevoegingen en adviseren graag vrijblijvend wat het beste bij het haar past. De hairextensions zijn van de hoogste kwaliteit écht haar. Blijven maanden goed zitten. En zien er heel natuurlijk uit.

Ook bij haarproblemen

Hairextensions Kampen is ook het adres bij haarproblemen. Zoals dunner wordend haar, psoriasis en haaruitval. Kom gerust langs voor een professionele haaranalyse en advies. Met en zonder afspraak.

Complete Kapsalon

Ook voor knippen, kleuren, wassen en drogen ben je bij ons in goede handen. We luisteren naar jouw wensen en kijken graag samen met jou naar welk kapsel bij jou past. Jouw kapsel moet passen bij wie jij bent.

Bruidskapsels

Op jouw trouwdag wil je er prachtig uitzien. En je vooral geen zorgen maken over jouw kapsel. Wij vinden het heel bijzonder om samen met de aanstaande bruid op zoek te gaan naar het perfecte bruidskapsel. Het bruidskapsel uitproberen tijdens een proefsessie. En er dan voor te zorgen dat de bruid een prachtig kapsel heeft op haar trouwdag.