Bruidskapsels

Als je haar maar goed zit.

Daar zorgen wij voor!

Bruidskapsels

Klaar voor de grote dag? Op je bruiloft sta jij de hele dag in het middelpunt van de belangstelling. Bij het kiezen van een goed kapsel ga je niet over één nacht ijs. Je haar moet de hele dag goed blijven zitten, bij jouw gezicht passen en niet te geforceerd zijn.

Hairextensions Kampen heeft jarenlange ervaring met de meest uitlopenden bruidskapsel. Kom eens langs en laat je inspireren. We helpen je heel graag om er echt de mooiste dag van je leven van te maken!

Zorgeloos Bruidskapsel

Klaar voor de grote dag. Weet jij al precies hoe jouw droomkapsel er uit zien voor jouw trouwdag? Laat het ons weten. Dan zorgen wij ervoor dat jouw haar fantastisch zit op jouw dag.

Proefkapsel

Ben je nog op zoek naarinspiratie voor jouw perfecte trouwkapsel? Kom bij ons. Dan kijken we samen naar wat er er allemaal mogelijk is met jouw haar. Je wilt op jouw trouwdag je toch niet druk te hoeven maken over je kapsel.

Boek eerst een proefsessie. Tijdens een proefsessie nemen we de tijd om te kijken naar wat jouw wensen zijn en wat de mogelijkheden zijn met jouw haar en proberen we verschillende kapsels uit.

Prijzen Bruidskapsels

  • Proefkapsel vanaf €50,00
  • Bruidskapsel vanaf €100,00

Dit is een indicatieprijs. Je bent van harte welkom om langs te komen bij ons in de Kapsalon in de Geerstraat. Dan bespreken we jouw bruidskapselwensen en kunnen we inschatten hoeveel tijd we nodig hebben voor de proefsessie en het bruidskapsel op jouw trouwdag.

Of je nu lang, half lang of kort haar hebt. Van elk haartype kunnen wij een prachtig bruidskapsel maken. Wat wij willen is dat jij je op jouw trouwdag geen zorgen hoeft te maken over jouw haar!

Shellac nagels!
Wist je dat je bij ons ook op het juiste adres bent voor Shellac nagels?
Meer weten: