Feather extensions

Het meest hippe haaraccessoire op dit moment: de Feather Extensions. Dit is een haaraccessoire dat bestaat uit een bundeltje veren. Uberhip en zeer eenvoudig in het gebruik. Je brengt ze in door middel van een microring. Voordeel hiervan is dat de feather extensions weer hergebruikt kunnen worden.

Wat zijn Feather extensions?

Feather Extensions is de grote hype in Amerika! Sterren als Jennifer Love Hewitt, Miley Cyrus, Roseanne Barr en Steven Tyler hebben dit nieuwe accessoire, gemaakt van natuurlijke veren, al geshowed. Deze veren worden over de hele wereld met de hand verzameld. Hierdoor heeft elke veer een andere kleur, vorm en lengte.  Ik gebruik alleen de allerbeste kwaliteit veren. Omdat het een natuurlijk product is kunnen de veren variëren in lengte tussen de 7 en 30 cm.

Met een microring wordt de Feather Extension in uw haar bevestigd. Deze extension kan circa 3-4 maanden blijven zitten. De veren zullen door het natuurlijke haar worden opgenomen, zodat je al snel vergeet dat je een Feather Extension draagt. Zodra je vindt dat de extension te ver is meegegroeid met het eigen haar, kan deze eenvoudig opnieuw geplaatst worden.

Het is belangrijk een goede kwaliteit Feather Extension te gebruiken. De speciale topping en microring hebben dan een maximale grip op het haar. Hierdoor heb je langer plezier van dit unieke haaraccessoire.

Je kunt de Feather Extension net zoals het eigen haar behandelen. Dus wassen, föhnen, krultang of juist de steiltang…… alles is mogelijk. Let er alleen wel op dat je het microringetje er niet uitkamt. Gebruik bij voorkeur een extension haarborstel.