Flip in Hair

Altijd al gedroomd van langer haar, maar zie je op tegen een permanente behandeling? Dan is de Flip In Hair echt iets voor jou. Het is een zeer eenvoudige manier om jouw haar te verlengen. In een handomdraai krijg je langer haar en meer volume. Dit kun je zelf eenvoudig realiseren met de Flip in Hair extension. Het bevestigen kost je slechts 1 minuut. Het uithalen van de Flip In Hair doe je in een paar seconden.

Flip In Hair is gemaakt van 100% natuurlijk haar. Dit heeft als voordeel dat je geen verschil ziet met jouw eigen haar. Ook kun je jouw haar stylen zoals je gewend bent.

Er zijn diverse soorten Flip In Hair. Kies voor de steil haar variant of voor de variant waar meer slag in zit. De Flip In Hair is verkrijgbaar in verschillende lengtes en kleuren. Steil haar is verkrijgbaar in 42 kleuren. Met slag is verkrijgbaar in 11 kleuren.

Dit is de meest snelle en eenvoudige manier om jouw haar tijdelijk of iedere dag in 1 minuut te verlengen en/of meer volume te geven. Zonder jouw eigen haar te beschadigen.

Hoe werkt de Flip in Hair?

De Flip In Hair is een onzichtbaar draadje, waaraan het 100% natuurlijke haar bevestigd is. Het wordt tussen jouw eigen haar gedragen. Je bevestigt de Flip In Hair net achter de haargrens en trekt de Flip In Hair voorzichtig naar beneden, over de bolling van jouw hoofd. Hierna trek je jouw eigen haar over het draadje heen. Een heel natuurlijk resultaat, geheel onzichtbaar en in no-time meer volume en lengte.

Meer weten? De video geeft een goed beeld van alle mogelijkheden van Flip in Hair

Verzorging van Flip in hair

Vanzelfsprekend adviseren wij jou tijdens je bezoek over de juiste verzorging van jouw Flip In Hair. Een juiste verzorging zorgt ervoor dat je zorgeloos kunt genieten. De verzorging in het kort:

  1. Voor het wassen de Flip In Hair goed uitkammen.
  2. Ga niet wrijven, maar verdeel de shampoo door het haar van boven naar beneden en spoel daarna uit met handwarm water. Eventueel kun je na de shampoo een conditioner gebruiken.
  3. Ik adviseer alleen een speciale shampoo en conditioner te gebruiken.
  4. Gebruik voor het stylen altijd een beschermend product.
  5. Het draadje kan door hitte smelten, dus deze niet verwarmen.

De Flip in hair bestaat uit 2 modellen met of zonder zijkant. De prijzen zijn hetzelfde. Beide modellen zijn leverbaar in 5 lengtes en 45 kleuren.

Prijzen van Flip in Hair

Steil haar

  • lengte 12 inch/30cm €200,-
  • lengte 16 inch/40cm €220,-
  • lengte 20 inch/50cm €250,-

Steil haar dikkere versie

  • lengte 16 inch/40cm €275,-
  • lengte 20 inch/50cm €295,-

Kijk bij de voor en na foto’sof op onze Hairextensions Facebookpaginanaar wat Flip in Hair doet met jouw haar. Op de foto hieronder is een Flip in Hair van 40 cm lengte gebruikt. Wat een prachtig resultaat!

Natuurlijk krijg je advies en uitleg bij ons in de kapsalonin Kampen over het indoen en uithalen van de Flip in Hair.