Bezorgen en of afhalen

De in de webshop bestelde producten worden aangeboden door Post.nl. Het kan 1 tot 2 werkdagen duren voordat er geleverd wordt. Het grootste gedeelte van de bestellingen wordt de volgende werkdag al bezorgd. De kosten voor bezorgen bedragen €6,50 incl. BTW. Producten die door Post.nl worden aangeboden zijn verzekerd en hebben een track en trace nummer.

Afhalen is alleen mogelijk  op afspraak.

Garantie

Groothandel Hairextensions kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het toepassen van de producten besteld in de webshop van Groothandel Hairextensions.

Het kleuren van de hairextensions valt niet onder garantie en worden niet vergoed.

Betaling

Je kunt jouw bestelling op twee manieren afrekenen in de webshop, met IDEAL en vooraf per bank/giro. De gegevens voor het overmaken per bank/giro ontvang je na het doen van jouw bestelling. Ben je een nieuwe klant, dan worden de producten verstuurd nadat de betaling bij ons op de rekening is bijgeschreven.

Ruilen en retourneren

Wanneer je je bestelling hebt ontvangen controleer dan het product op beschadigingen en of onjuistheden. Wij doen ons uiterste best om de producten die je bestelt in de webshop op tijd en in goede orde bij je te bezorgen. Ben je niet tevreden over het product maak dit dan binnen 7 werkdagen bekend bij ons. De verzendkosten van het omruilen c.q. retourneren zijn altijd voor eigen rekening.

Nadat wij het product hebben ontvangen ruilen wij het om of het bedrag wordt binnen 14 dagen teruggestort. Wanneer je een product retourneert vermeld dan altijd jouw naam en het factuurnummer.

LET OP: Producten kunnen alleen geruild of geretourneerd worden wanneer de verpakking niet geopend en of beschadigd is.