Haarvezels

Natuurlijke haarvezels

Heb je last van haaruitval, dun haar of kalende plekken?
Mocht je om wat voor reden erg dun haar of dunne plekken hebben, dan zijn haarvezels de oplossing om het weer voller te laten lijken en kale plekken te verdoezelen. Met haarvezels creëer je in een handomdraai een vollere haarbos. Haarvezels hechten zich aan bestaande haren en geven ze meer volume. Je haren lijken zo dikker en je kijkt er minder goed doorheen. Op deze manier is jouw hoofdhuid niet meer zichtbaar. Je hebt gewoon een mooie volle bos haar!

Hoe werkt het?

De haarvezels hechten zich met veilige statische elektriciteit aan jouw eigen haar. De vezels zijn heel klein. Het ziet er uit als poeder. Per haar hechten zich honderden kleine vezels die jouw haar dikker maken. Door een fixerende haarspray te gebruiken blijven de vezels ook in regen en wind gewoon zitten.

Haarvezels worden ook wel camouflage of haar concealer genoemd.

Deze natuurlijke vezels zijn gemaakt van hetzelfde eiwit als van haar: Keratine.

100% veilig

Keratine is een natuurlijke proteine. Het zit in jouw haar, huid en in jouw nagels. Omdat het een lichaamseigen stof is het 100% veilig.

Keratine haar vezels zijn de oplossing voor het camoufleren van dun haar. En de manier om jouw haar op een natuurlijke manier volume te geven.

Jouw visitekaartje

Je haar is jouw visitekaartje. De eerste indruk die je maakt is de belangrijkste. Heb je dun haar of is jouw hoofdhuid goed zichtbaar? Dan hebben wij dé oplossing om direct een vollere bos haar te krijgen.

Denk aan de Haarvezelbehandeling

We behandelen jouw haar met haarvezels Deze kleine vezels zijn gemaakt van hetzelfde eiwit als echt haar: keratine. De haarvezels hechten zich aan jouw eigen haren en camoufleren zo kale plekken. Met de haarvezels ziet je dunne haar er direct voller uit.

Verzekerd van een natuurlijke look

Wil jij je haar voller laten lijken? Maak een afspraak bij Hairextensions Kampen. Je weet dan zeker dat de juiste kleur en hoeveelheid haarvezels gebruikt worden. Wij zorgen voor een natuurlijke look.