Clip In Extensions

Clip In Extensions zijn verwisselbare hair extensions die je tijdelijk kunt bevestigen aan je eigen haar.

Voordelen van clip in extensions

Een van de voordelen van het gebruik van verwisselbare extensions is dat je kunt spelen met verschillende kleuren en looks. Zonder er aan vast te zitten. De “semi permanente” variant kun je gedurende drie maanden niet even makkelijk verwisselen. De clip-ins beschadigen jouw haar niet.

Na een paar keer oefenen gaat het vastclippen van de extensions heel makkelijk. Het kost echt maar een paar minuten.

Het eruit halen gaat heel eenvoudig. Dus als je gaat sporten, zwemmen of gewoon even geen zin hebt…. Haal je de extensions er even uit. Zo blijven ze trouwens ook langer mooi. Want hoe minder vaak ze nat worden, hoe langer ze mooi blijven. En hoe langer je het haar langer kunt gebruiken.

Clip it in.....

Clip it in, of niet. Jij bent de baas over jouw haar. Clip In Extensions zijn verkrijgbaar vanaf €150 inclusief stijlen/snijden.

Clip in extensionszijn echt ideaal om jouw haar in een paar minuten te verlengen.  Van het ene op het andere moment heb je een volle bos haar. En ga je zwemmen of sporten? Dan verwijder je die extensions in een paar tellen.

Je bereikt heel snel en gemakkelijk een natuurlijk resultaat. Voor jouw trouwdag, die speciale avond of voor enkele maanden.