Onze reviews:

5,0
5,0 van 5 sterren (op basis van 6 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Aanrader!

29 januari 2024

Sinds een paar jaar laat ik mooie extensions zetten bij Hair Extentions Kampen. De prijs/kwaliteitverhouding is goed en de service top. Altijd benadrukt Larissa dat je even terug mag komen als er een puntje van een extention los laat. Het fijnst vind ik dat er zo zorgvuldig meegedacht wordt over een eventuele uitbreiding van extensions en welke extention deze keer het beste onderop of bovenop geplaatst kan worden. Er wordt ook echt gekeken naar de kleur en gezorgd dat het zo natuurlijk mogelijk valt. Alles gaat altijd weloverwogen en in goed overleg. Er wordt ook nooit onnodig een extentions weggegooid. Larissa, maar ook de andere dames, zijn altijd heel hartelijk, vrolijk en gezellig. Dus je komt er altijd met prachtig haar en blij vandaan:-). Haha het is alleen wel zó mooi, dat het ook wel een beetje verslavend is. Mocht je nog twijfelen, weet zeker dat je ook even voor informatie kunt bellen of vrijblijvend op afspraak even langs mag komen om de mogelijkheden te bespreken. Kan zowel de extentions als Hair Extention Kampen van harte aanbevelen!

RB

Super kapper/Super team

6 december 2023

Deze kapper beveel ik zeker aan en de 2 zussen zijn goud waard.Je voelt je enorm welkom en een heerlijke huiselijke sfeer open en eerlijk ook in hun advies op kappersgebied :-).Top werk leveren ze af.Heel heel tevreden over deze kapper.

Channa van de Pol

Vriendelijk en meedenkend

5 december 2023

Ik ben heel fijn geholpen door Hairextensions Kampen, ze denken mee in wat het beste bij je past met de kleur, lengte en volume. Erg vriendelijk en gezellig personeel. Ondanks dat ik de eerste keer hairextensions erg spannend vond ben ik ontzettend blij de deur uitgelopen met weer een volle bos met haar.

Marije Klooster

Professioneel salon en super klantvriendelijk!

5 december 2023

De tijd vliegt altijd voorbij als ik daar ben. De dames zijn heel klantvriendelijk en houden van een praatje. De prijs/kwaliteit van mijn haar (weave) is heel goed en mocht je een keer knoopje hebben dat los is gegaan dan maken ze het als een service.

Britt Penninkhof

Altijd fijn bij de meiden van hairextensions Kampen!

5 december 2023

Ik ga altijd met plezier naar mijn afspraken toe! Het is altijd gezellig en je word altijd goed geholpen. De service is super en je kunt als er iets is altijd snel terecht. Zou niet snel meer weggaan! 😄

Tamara Van Der Horst